Nový obsah pro Black Ops III i Battlefield 1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový obsah pro Black Ops III i Battlefield 1

Nový obsah pro Black Ops III i Battlefield 1

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 12. 2016 12:33
Reklama

Navzdory tomu, že Call of Duty: Black Ops III od Treyarchu vyšlo už loni a od Jardy se dočkalo poměrně ostré kritiky, hra se prodávala výrazně lépe než letošní Infinite Warfare, a tak není divu, že si vývojáři hráče předcházejí. Nejen nové Call of Duty se tak může těšit na další rozšiřující obsah. A něco z budoucího DLC ukázali i DICE ke konkurenčnímu Battlefieldu 1.

Vývojáři ze studia Treyarch nás lákají na to, že svou populární FPS budou podporovat i v příštím roce. V živém streamu na Facebooku šéf studia Dan Bunting prohlásil, že hráči mají o titul stále zájem, takže se mají dočkat i nového obsahu.

Nemohl prozradit žádné podrobnosti, nechtěl být konkrétnější, ale Treyarch je podle něj hrou stále nadšený. Black Ops III budou autoři podporovat tak dlouho, jak je fanoušci budou hrát, slíbil. Rok 2017 má být plný updatů. Jeho kolega Jason Blundell rovněž nechtěl říct více, ale naznačil, že novinky se mají týkat třeba zombie módu.

Všechna dříve ohlášená rozšíření už vyšla, připomíná GameSpot. Poznamenává přitom, že je v této sérii obvyklé, že další DLC po roce od vydání už nevycházejí. Proto by byla velkým překvapením, když plná podpora obvykle končí s nástupem nového Call of Duty. Letošní střídání ale může být výjimečné z už zmíněných důvodů. Zatímco prodeje Infinite Warfare jsou zklamáním, Black Ops III patří titul pro nejprodávanější hru loňského roku a této generace.

No a když už je řeč o DLC pro Call of Duty, nemůžeme se alespoň slovem nezmínit také o Battlefieldu 1. Ten se aktuálně těší z nové bezplatné mapy Giant's Shadow, ale jeho vývojáři už pilně pracují na placených rozšířeních. Na svém oficiálním účtu na Twitteru se nyní pochlubili artworkem (viz výše) z DLC They Shall Not Pass.

V něm přibude jako hratelná strana francouzská armáda a vyjde v březnu. Podle oficiálního webu rozšíření přinese také ruskou armádu. Půjde o první placenou expanzi. Season pass celkem nabídne 16 nových map, 20 zbraní a další drobnosti. Z toho se usuzuje, že toto DLC bude obsahovat čtyři mapy. Jedna z nich by mohla zobrazovat bitvu u Verdunu, kde francouzský důstojník Robert Nivelle pronesl slavnou větu: “Ils ne passeront pas”. Čili “Neprojdou”, což je titulní slogan DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama