Nex Machina naváže na akční Resogun
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nex Machina naváže na akční Resogun

Nex Machina naváže na akční Resogun

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 12. 2016 08:54 1
Reklama

Jestliže s láskou vzpomínáte na Resogun, drobný launch titul doprovázející na trh čtvrtý PlayStation, tak pro vás máme potěšující zprávu – studio Housemarque Games rozhodně nelení a chystá titul další. Ten nese jméno Nex Machina a v poslední době se prezentoval nejen komiksově laděným launch trailerem, ale za uplynulých pár dní také řadou gameplay ukázek pocházejících z ukázkové demoverze.

Jeden z těchto vstupů do světa hry jsme pro vás vybrali a přiložili jej pod článek, sami se tak z těchto záběrů můžete přesvědčit o tom, jak mocný sex-appeal tato hra vlastně má. Pokud si totiž vzpomenete na Resogun, tak nám jistě dáte za pravdu, kterak pixely a exploze vládly světu. A zde platí to samé, akorát se mění žánr na možná komplexnější a přístupnější izometrickou akci, ve které zaměstnáte oba palce a joysticky vašeho gamepadu.

Vzpomenout tak můžeme i na parádní kooperativní akci Alienation, ve které jste měli možnost v identickém arkádovém žánru nakopat zadky invazivním emzákům. Zde se k myšlence takovéto akce navíc přidává onen explozivní duch Resogunu a jak se sami můžete přesvědčit, vypadá to jedním výrazem úchvatně.

Hra by měla dorazit v průběhu příštího roku na PlayStation 4, plány týkající se jakýchkoli dalších platforem zatím oznámené nejsou.

Z explozí a ze změn prostředí snad až zrak přechází, do hry však dorazí i něco z tradice – na titulu totiž spolupracuje i Eugene Jarvis, veterán herního průmysl a člověk, který stál u zrodu prvních automatovek a arkádových automatů. Z těch si Nex Machina bere inspiraci již na první pohled a v záplavě jiných her to působí snad až překvapivě svěže. To již ale můžete sami posoudit z následujících gameplay záběrů. Hra by měla dorazit v průběhu příštího roku na PlayStation 4, plány týkající se jakýchkoli dalších platforem zatím oznámené nejsou, z předchozí produkce studia však usuzujeme, že na další zařízení se hra pravděpodobně nepodívá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama