Vánoce s Geraltem. V Zaklínači 3 nasněžilo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vánoce s Geraltem. V Zaklínači 3 nasněžilo

Vánoce s Geraltem. V Zaklínači 3 nasněžilo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 12. 2016 10:30 6
Reklama

Nejen Martin přijíždí na bílém koni a veze sníh. V tomto případě jeho úlohu převzal Geralt z Rivie. Díky nové modifikaci si můžete užít pohádkovou zimu v Zaklínači 3, když za našimi okny zatím nenasněžilo.

Mod se jmenuje Winter is Coming a určitě na vás díky němu dýchne trocha vánoční nálady. Sněhová peřina v modifikaci přikryje většinu oblastí třetího Zaklínače s výjimkou těch z rozšíření. Novinku má na svědomí modder s přezdívkou KNGR a stáhnout si ji můžete ze severu Nexus mods.

Výtvor pochopitelně není dokonalý, sníh nebylo možné přidat úplně všude, střechy a stromy třeba nejsou zasněžené, ale výsledek stále stojí za pozornost. Překvapivě se bílá pokrývka k atmosféře světa celkem hodí a nepůsobí jako pěst na oko, což mnohdy bývá problém podobných snah.

Určitě se podívejte na obrázky a videa z tohoto komunitního výtvoru. Nám se nápad líbí a očividně i řadě hráčů, kteří už jej vyzkoušeli. Chybí snad jen křupání sněhu pod nohama.

Mimochodem, stejný autor má na svědomí také jiný podobný mod. Ten se jmenuje Deserts of Novigrad a jak už jeho název napovídá, změní klima na vyprahlou poušť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama