Autoři State of Decay 2 prolomili mlčení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři State of Decay 2 prolomili mlčení

Autoři State of Decay 2 prolomili mlčení

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 12. 2016 12:12
Reklama

Přes tři roky starý, ale stále populární a velmi povedený zombie survival State of Decay se na letošní E3 dočkal oznámení pokračování. To by mělo sandboxovou hratelnost rozšířit o velmi zásadní a neméně žádaný prvek, a sice multiplayer. Od E3 bylo ale kolem State of Decay 2 podezřelé ticho, které až nyní prolomili samotní autoři hry.

V tiskové zprávě fanoušky oslovuje přímo zakladatel studia Undead Labs Jeff Strain. Ten zmiňuje,že i přes náročný vývoj, který před tým staví nemalé překážky, všichni tvrdě pracují na tom, aby State of Decay 2 vyšel příští rok. Přesné datum vydání sice zatím uvádět nechce, pro netrpělivě čekající komunitu má však jednoznačnou zprávu – další informace o hře, přesné datum vydání a systémy, na kterých bude dostupná, se dozvíme na příští E3 v červnu 2017.

Strain nadále děkuje fanouškům za nehynoucí podporu, kterou studiu projevují už celou řadu let. Na oplátku jim slibuje, že po několika klidných letech bude právě příští rok pro každého, kdo má State of Decay rád, opravdu skvělý. Návdavkem ještě vývojáři všem nabízejí malý dárek v podobě vánočně laděného wallpaperu. Ten si můžete stáhnout pod tímto odkazem. Další konkrétní zprávy nás bohužel skutečně čekají až příští rok.

Z toho, co o hře zatím víme, je poměrně zásadní fakt, že by měla obsahovat elementy z MMORPG her. Systém vylepšování postav, který si pamatujete z prvního dílu, bude komplexnější a každý hráč si v perzistentním světě bude tvořit svůj vlastní příběh. Svět ovšem není sdílený jako v případě velkých online her. Každý hráč bude mít svou vlastní instanci, do které může zvát ty ostatní. Celou hrou také můžete projít jako vlk samotář, ke spolupráci nebudete nuceni.

Mezi důležité prvky hry patří hraní za celou komunitu přeživších, v níž každý má své unikátní schopnosti a je přínosem pro společné blaho, zároveň mají ale postavy i své slabiny a unikátní charakterové rysy, které určují jejich cíle a chování pod tlakem. Velký důraz je kladen na průzkum nebezpečného světa, kde bude vaše skupina muset čelit nejen zombiím, ale i ostatním přeživším a získávat potřebný materiál a proviant.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama