Mafii III rozšířil zcela nový bezplatný obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafii III rozšířil zcela nový bezplatný obsah

Mafii III rozšířil zcela nový bezplatný obsah

David Plecháček

David Plecháček

21. 12. 2016 09:44 11
Reklama

Mafia III pomalu ale jistě dostává obsah, který podle našeho mínění měla mít už při samotném vydání. Ale což, jak se říká, lepší pozdě nežli nikdy, a tak do New Bordeaux po možnosti převléknout se a po balíčku pozlacených zbraní přichází i závody.

Bezplatné DLC, které se jmenuje Custom Rides & Racing, je už teď volně ke stažení. Studio Hangar 13 v něm podle svých slov splnilo největší přání fanoušků – možnost upravovat si svůj vozový park. Mezi desítkou Lincolnem vlastněných aut se nachází šestice, kterou obdrží v rámci příběhu, trojice vozidel z balíčku Family Kick Back, který byl původně exkluzivním bonusem pro předplatitele, ale později byl uvolněn všem za 120 korun, a desáté vozidlo Griffin Marauder.

Svoje žihadla si můžete upravit v kterékoliv z devíti garáží, které se nacházejí po celém New Bordeaux. Každé auto lze vylepšit minimálně padesáti možnostmi, které si ale musíte postupně odemknout. A to skrze další novinku – závody.

Chápeme, že se jedná pouze o vedlejší aktivity, ale 12 závodů nám nepřijde mnoho. Šest z nich jsou klasické okruhy, šest závody z bodu A do bodu B. Dostanete se k nim až poté, co navštívíte trojici spřízněných kumpánů – Cassandru, Vita a Burka.. Poté se na mapě objeví tzv. „race markets“, skrz které si budete moci zazávodit.

Pokud vás Mafia III dosud obcházela, je nejvyšší čas do ní naskočit. Po tomto bezplatném obsahu nás totiž čekají už větší, placená rozšíření. Mafia III se na Xzone.cz prodává za 849 korun na PC, na konzolích je standardně o něco dražší. Zato můžete využít zlevněných bazarových kousků.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama