Křídla už i v PS4/XOne verzi Minecraftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Křídla už i v PS4/XOne verzi Minecraftu

Křídla už i v PS4/XOne verzi Minecraftu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 12. 2016 10:31
Reklama

Když Microsoft koupil studio Mojang a s ním i značku Minecraft, dalo se očekávat, že se tím automaticky zlepší i přístup ke konzolovým verzím této slavné sandboxové hry. Opak je ovšem pravdou a konzolisté museli čekat dlouhé měsíce na to, aby se jejich verze alespoň přiblížila k té počítačové.

Budeme-li se bavit o XOne a PS4 verzi Minecraftu, ten až nyní - s updatem na verzi 1.10 - obdržel nová města a lodě v Endu a hráči mohou konečně využít i křídla Elytra pro klouzání vzduchem z vysokých věží či skal. Pokud hrajete čistě na konzolích, sluší se určitě dodat, že kluzák nelze vyrobit, ale musíte si pro něj sami dojít do již zmiňovaného Endu.

Součástí updatu, jak už bývá zvykem, je i velká spousta oprav a vylepšení, do kterých vývojáři zahrnuli nové moby, bloky, předměty a možnost projít si tutoriálovým světem, pustíte-li se do hraní úplně poprvé. Otázkou samozřejm zůstává, nakolik zůstává Minecraft mainstreamovým trendem a zda se z něj nestává jen záležitost pro skalní fandy a několik málo influencerů, kteří trend drží při životě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama