Vychází PS4 dema Gravity Rush a Nier
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází PS4 dema Gravity Rush a Nier

Vychází PS4 dema Gravity Rush a Nier

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 12. 2016 11:45 3
Reklama

Pokud jste už vyčerpali zásobu her, které jste si chtěli v letošním roce zahrát a prahnete po novinkách, máme pro vás tipy na dvě PS4 demoverze, které by vám v předvánočním čase neměly uniknout. Jedná se o druhý díl Gravity Rush a očekávané akční RPG Nier: Automata.

Co se týče Gravity Rush 2, vývojáři ze studia Project Siren nabízí dvě možnosti, jak si demoverzi užít. Pokud patříte mezi hráče prvního dílu a jste obeznámeni s poměrně osobitými herními mechanismy, můžete naskočit do hry tak, jak je zamýšleno a vychutnat si alespoň část příběhu hrdinky Kat. Pokud jste nikdy neměli s GR tu čest, čeká vás tutoriál, ve kterém pochopíte základy gravitačních stylů a nutnosti je v postupu hrou - a zejména boji - neustále střídat.

Druhá demoverze je opět hodně japonská a nutno přiznat, že sledování Nier: Automata může nezúčastněným připadat poněkud zvláštní. První dojmy z demoverze tohoto akčního RPG od Platinum Games jsou ale vesměs pozitivní a v necelé 5GB ukázce vás čeká android YoRHa 2B s úkolem infiltrovat nepřátelskou továrnu a zničit v ní obrovského robota.

Abyste si mohli udělat ubrázek, například i o perfektním vizuálním zpracování, přikládáme i průchod demem, který by vám měl zabrat přibližně hodinu hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama