God of War již lze projít od začátku do konce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War již lze projít od začátku do konce

God of War již lze projít od začátku do konce

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 12. 2016 10:19
Reklama

God of War na letošní E3 odstartoval tiskovou konferenci Sony a nutno říct, že až do samého závěru s Kodžimovým Death Stranding dokázalo dojem z nového severského Kratova dobrodružství zastínit jen máloco. Bohužel jsme se toho od té doby o hře dozvěděli skutečně málo a většina informací pochází z příspěvků na Twitteru šéfa vývoje Coryho Barloga. A to je i případ následující zprávy.

Ačkoli se na nedávné akci PlayStation Experience hra neukázala, nemáme si podle Barlogových slov dělat starosti. Vývoj údajně šlape jako hodinky a v současné době už se hra údajně dá projít od začátku až dokonce. Barlog to uvedl v odpovědi fanouškovi, který na Twitter napsal, že už nad novými zprávami z God of War zlomil hůl a myslí si, že hra bude omezena jen na onu scénu s lovením jelena, kterou jsme viděli v prvním traileru.

Barlog říká, že možnosti projít celou hru je pro vývojářské studio samozřejmě velmi důležitým milníkem. Uklidňuje také fanoušky, kteří mají strach z nedostatečné délky hry, God of War nám dle jeho slov zabere déle než 10-12 hodin. Datum vydání však stále neznáme, na dotazy odpovídá šéf vývoje lakonickým „Až to bude hotové“. Další informace o hře by se ale měly objevit už brzy. V minulosti si také fanoušci povšimli toho, že v jednom ze streamů se vývojáři vydali jinou cestou, než tomu bylo v případě prvního představení hry. Svět tedy tentokrát bude přeci jen o něco otevřenější a nabídne méně lineární hratelnost.

Velkým úspěchem je pro vývojáře i to, že video z E3 2016 je nejsledovanějším herním trailerem na kanálu PlayStation. Překonal i dosavadního šampiona v podobě traileru na remake Final Fantasy VII a momentálně má téměř 14 a půl milionu zhlédnutí. Doufejme, že nebudeme muset čekat na další trailer až do příští E3. S ohledem na to, že se God of War již dá projít od začátku do konce, rádi bychom optimisticky předpokládali vydání v roce 2017. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama