Sony se videem ohlíží za uplynulým rokem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony se videem ohlíží za uplynulým rokem

Sony se videem ohlíží za uplynulým rokem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 12. 2016 14:35 2
Reklama

Ať už byl váš herní rok jakýkoli, Sony si ten svůj pochvaluje a v rytmu tradičních prezentací tak činí formou akčně sestříhaného videa. To prezentuje to nejlepší či nejvýznamnější, co se na této konzoli v uplynulém roce mihnulo, a to jak v případě exkluzivit, tak i v rámci multiplatformních titulů.

Rok se zkrátka s rokem sešel a je čas bilancování – vy se můžete podívat na stránku naší každoroční ankety Invaze, večer si můžete poslechnout tomuto tématu věnovaný hPod a aktuální video pak představuje výběr z toho nej. Tím to však nekončí a přehlídku plejády již dostupných titulů Sony zakončuje i tím, co teprve přijde. Záběry tak lákají například na Horizon: Zero Dawn, Knack 2 či The Last of Us: Part II.

Stále je tedy jistě nač se těšit, nás by nicméně spíše zajímalo, zda již máte sami jasno v tom, co vás tento rok zaujalo nejvíce. Jedinou a přiloženým videem představenou platformou se ale jistě omezovat nenechte – jak již bylo řečeno, řada z titulů beztak míří hned na vícero zařízení naráz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama