Resident Evil v 1080p na všech konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil v 1080p na všech konzolích

Resident Evil v 1080p na všech konzolích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 12. 2016 10:22 4
Reklama

Masačika Kawata, producent nového Resident Evilu, se v rozhovoru pro magazín Gaming Bolt svěřil s tím, že sedmý díl série po stránce běhu hry potěší všechny majitele konzolí, a to bez rozdílu platforem. Hra by totiž měla na původním PlayStationu 4 i na Xbox One běžet v plnohodnotném 1080p rozlišení a to při šedesáti snímcích za vteřinu.

Vedle toho Kawata přislíbil, že hra bude podporovat i technologii HDR na všech kompatibilních konzolích, tedy na Xbox One S, PS4 a na PS4 Pro. Resident Evil 7: Biohazard by tedy měl vypadat a chovat se na všech zainteresovaných zařízeních identicky a nikdo by tak neměl být znevýhodněný na základě vybraného hardwaru.

A na konto aktualizovaných verzí stávajících konzolí se pak Kawata v rozhovoru zamyslel i nad tím, co vlastně současná a poněkud roztříštěná generace herních zařízení znamená a jaké záludnosti se ukrývají za jejich případným úspěchem. Pokud totiž tvůrci chtějí, aby ten či onen hardware uspěl, tak se tak bohužel může stát na úkor jiného. Jenže pro úspěch jakékoli nové iterace stávajícího hardwaru je zásadní fakt, aby jej přijali všechny zainteresované strany – výrobci, vydavatelé a samozřejmě ve finále i my, hráči.

Jeho slova zní rozumně, pravdu však ukáže až čas. Resident Evil 7: Biohazard každopádně dorazí již přesně za měsíc – 24. ledna. Předobjednat si hru můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama