Anime Gravity Rush je zdarma ke zhlédnutí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anime Gravity Rush je zdarma ke zhlédnutí

Anime Gravity Rush je zdarma ke zhlédnutí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 12. 2016 15:48 1
Reklama

Pokud se užuž chystáte na Gravity Rush 2, anebo vás tato hra oslovila a chcete se 18. ledna pustit hned do hraní druhého dílu, měli byste vyzkoušet demoverzi. A hned po ní kouknout na anime, které na základě slibu vyšlo hned po Vánocích a je dostupné zcela zdarma ke zhlédnutí na YouTube.

Příběh Gravity Rush: Overture – jak se anime jmenuje – představí hlavní hrdinku Kat a překlene dobu od konce prvního dílu hry z roku 2012 do současného stavu. Anime je rozděleno do dvou částí, celkově vám jeho sledování ukrojí 17 minut času, ale proč ohrnovat nos nad snahou vývojářů rozšířit lore celého světa a dovysvětlit věci, které nemusí být na první signální úplně zřejmé.

Za vznikem Overture stojí studio Khara, které spolupracovalo například na vývoji čtvrté Persony nebo anime Halo Legends a zcela pochopitelně je doplněno anglickými titulky, abyste z něj něco měli. Samotná hra pak vyjde – jak už bylo řečeno – 18. ledna exkluzivně pro PS4 po odkladu z října končícího roku 2016. Jako omluvu nabídnou vývojáři bezplatné DLC, údajně s částí příběhu, s níž se později počítalo do placeného rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama