Resident Evil slibuje návrat survival hororu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil slibuje návrat survival hororu

Resident Evil slibuje návrat survival hororu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 12. 2016 15:52 4
Reklama

Překvapivý obrat v sérii Resident Evil přináší zcela novou perspektivu a hra se s plnohodnotným sedmým dílem pokusí děsit v pohledu z první osoby. Krok je to rozhodně odvážný a ať už se vám líbí nebo ne, tak tvůrci slibují přinést co možná nejděsivější hororovou atmosféru a k tomu slibují rovněž návrat ke zlatým časům survival hororů.

Do vydání Resident Evil 7: Boihazard zbývá již méně než měsíc, pokud však u vás panuje obava o kvalitách právě oněch survival prvků hry (či pokud jste snad ještě neměli možnost vyzkoušet demoverzi přístupnou již na všech cílových platformách), tak vězte, že producent hry slibuje návrat toho nejlepšího možného. Dle Masačika Kawaty se totiž hráči dočkají hratelnosti mnohem více napínavé a nervy drásající, což slibuje být změna oproti spíše akčněji laděným předchůdcům. Alespoň toto slibuje v rozhovoru pro magazín Game Informer.

Rozhodnutí přenést hru do perspektivy první osoby bylo pochopitelně učiněno za účelem přinést co možná nejhlubší možný zážitek.

Tam se mimo jiné také dozvíte, že rozhodnutí přenést hru do perspektivy první osoby bylo pochopitelně učiněno za účelem přinést co možná nejhlubší možný zážitek (nadále umocněný technologií VR) a hru takovou, jež dokáže vyděsit i ty největší hororové skeptiky. Vedle toho také Kawata hovoří o tom, že příběh nepochází pouze z pera západního scenáristy (jak některá média dříve informovala), ale ze spolupráce japonského a západního tvůrce. Kawata nadále avizuje onen návrat k survival hororům spoléhajícím více na adventurní složku hry, což bylo údajně něco, co si vymodlili samotní fanoušci série.

Rozhodnutí to bylo na dnešní dobu jistě odvážné, jeho přínos ale ukáže až praxe, jež odstartuje 24. ledna na konzolích a na PC. Předobjednat si hru na Xzone můžete ale již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama