Carrie Fisher ve vzpomínkách tvůrců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Carrie Fisher ve vzpomínkách tvůrců

Carrie Fisher ve vzpomínkách tvůrců

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 12. 2016 10:34 4
Reklama

Zpráva o smrti herečky Carrie Fisher přišla jako blesk z čistého nebe a ačkoli není ženou jediné role ani jediné filmové série, tak se do srdcí nejen nás hráčů zapsala zejména jako princezna Leia. Hráči MOORPG Star Wars: The Old Republic svůj hold již vzdali a k tomu se přidávají další, a to nejen z řad samotných hráčů.

Včera jste se tak mohli dočíst například o tom, že na herečku vzpomene v následujícím updatu i Elite Dangerous, u toho to zřejmě ale neskončí. Někteří fanoušci totiž volají po tom, aby se jí dostalo cti i v loňském akčním hitu Star Wars Battlefront, ve kterém si za princeznu Leiu ostatně také můžete i zahrát. A jejich přání by teoreticky mohlo být vyslyšeno, neboť DICE již v minulosti odložili plány na rozšíření hry, jež by přinesly bohatší náplň z původních filmových epizod a kde by také princezna Leia měla hrát větší roli. Tato smutná zpráva by tak tyto myšlenky mohla opět oživit.

Toliko k pohledu do budoucna, do minulosti se naopak dívá jeden z kreativních ředitelů vývoje prvního Dishonored, Harvey Smith. Ten si zpětně pochvaluje spolupráci se zesnulou herečkou, jež měla v prvním díle vyloženě drobnou roli (viz přiložené video).

Smith na konto spolupráce s herečkou dodává, že Carrie Fisher byla zdvořilá, zábavná a kreativní. Posoudit to nadále můžete sami například i z titulu LEGO Star Wars: The Force Awakens, ve kterém nedabovala pochopitelně nikoho jiného než právě sebe samotnou.

Tímto ale podobné zprávy jistě ještě nekončí – Carrie Fisher za sebou zanechala nesmazatelnou stopu a podobné cti se jí určitě dostane ještě mnohokrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama