Detroit ani Dreams možná letos nevyjdou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detroit ani Dreams možná letos nevyjdou

Detroit ani Dreams možná letos nevyjdou

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 1. 2017 09:34 3
Reklama

Rok se s rokem sešel a hry s datem vydání v roce 2017, které se až dosud zdály tak vzdálené, se najednou nebezpečně přiblížily. Vydavatelské společnosti nelení a už hráče připravují na to, co je letos na monitorech a obrazovkách televizí čeká. Nejinak je tomu i v případě Sony.

Japonský výrobce konzolí vydal nový trailer, představující všechny exkluzivní tituly, které by neměly uniknout vaší pozornosti. Začíná pěkně zostra ukázkou z Gran Turisma Sport a my tak můžeme doufat, že ve čtvrtém roce života PlayStation 4 se konečně dočkáme dlouho slibovaného přírůstku do letité série od týmu Polyphony Digital s Kazunori Jamaučim v čele. Rychlá kola pak střídá atmosférické akční RPG Hellblade: Senua’s Sacrifice od týmu Ninja Theory, zběsilá arénová střílečka Drawn to Death, na níž pracuje David Jaffe, tvůrce sérií Twisted Metal či God of War, a podívat se můžete i na záběry z Nier: Automata, rubačky se sličnou androidkou v hlavní roli, jejíž nedávná demoverze hru okamžitě zařadila na seznam našich letošních černých koní.

Prostor dostala i Yakuza 0, na níž si smlsneme již za tři týdny, VR střílečka Farpoint či samostatný přídavek pro Uncharted 4 s podtitulem The Lost Legacy. Mezi další zvučná jména patří Gravity Rush 2, jehož demoverzi si taktéž již nyní můžete stáhnout z PS Store a otestovat, zda Kat stále drží své síly na uzdě. Připomíná se i Wipeout: Omega Collection, která nás překvapila a potěšila na akci PlayStation Experience v prosinci, nebo hra Pyre od tvůrců Bastionu a Transistoru. Chybět nemůže pátá Persona, na níž se tolik těší Vojta, Nioh, který zas nedočkavě vyhlížím já, a samozřejmě Knack 2, který budeme milovat všichni. Kromě řady menších her pak závěr traileru patří jedné z nejočekávanějších letošních exkluzivit, a sice hře Horizon: Zero Dawn od vývojářů z Guerilla Games.

Možná jste při sledování traileru zaregistrovali i přítomnost dvou dalších, nemálo očekávaných her, jmenovitě o titulu Detroit: Become Human od studia Quantic Dream a samozřejmě i kreativních Dreams od tvůrců LittleBigPlanet, týmu Media Molecule. Tyto hry ale, podobně jako například God of War, nemají ještě stanovené oficiální datum vydání a zvídaví fanoušci už se stačili na Twitteru zeptat, zda se tedy na Detroit a Dreams můžeme začít těšit. Bohužel, odpověď Šúheje Jošidy je zklamáním. Obě hry se údajně do traileru dostaly nedopatřením. Na dobrodružství sličné androidí dívky, kterou jsme prvně poznali v techdemu Kara ještě na minulé generaci konzolí, si tedy budeme muset ještě počkat a totéž platí i pro kouzelné Dreams.

Z dvouminutového videa je nicméně jasné, že pro majitele PlayStation 4 bude letošní rok znamenat pořádné žně. Na jakou hru se těšíte nejvíce vy? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama