Diablo III představuje narozeninový event
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo III představuje narozeninový event

Diablo III představuje narozeninový event

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 1. 2017 11:02 15
Reklama

Jak jsme již opakovaně psali, v uplynulém týdnu uběhlo už 20 let od vydání legendárního prvního dílu Diabla, akčního RPG, které své hráče postavilo rovnou proti mocnostem Pekel. Už delší dobu víme, že v rámci oslav nám vývojáři z Blizzardu umožní připomenout si dávné události skrz zvláštní event v Diablu III. Nyní se konečně dozvídáme nové detaily.

Do hry se totiž chystá nový patch 2.4.3, který kromě zmiňované události s názvem Darkening of Tristram přinese do hry i další změny. Je ale jisté, že právě oslava 20 let Diabla je jeho hlavní součástí. Jak už vývojáři podotýkají na svém blogu, prastaré zlo číhá v ruinách Starého Tristramu a záhadný portál nás přenese do staré známé katedrály. Ta obsahuje kompletních 16 levelů z původní hry a v katakombách samozřejmě číhá Pán Hrůzy, s nímž budete muset změřit síly.

K celé události vydal Blizzard i zvláštní video, v němž můžete zahlédnout střípky toho, jak se bude staré Diablo v novém kabátku hrát. Postava nebude běhat, ale po vzoru prvního dílu jen chodit, i kamera se změní, animace jsou mnohem méně plynulé a pohyb bude omezen na pouhých osm směrů, zvuky se budou častěji opakovat, grafika dostane speciální retro filtr a čekají na nás speciální achievementy, nové podoby zbraní a předmětů pro transmogrifikaci a několik zvláštních překvapení. Potkáte i starého známého Butchera v původní podobě…a samozřejmě s klasickou a kultovní hláškou o čerstvém mase.

Kromě toho nový update přinese i změny v některých legendárních předmětech, jako je Saffron Wrap, Faithful Memory, Hellcat Waistguard nebo Rabid Strike a další. Těšit se můžeme i na úpravu Greater Riftů. Monstra v nich budou nyní rovnoměrněji rozmístěna, velikost jednotlivých podlaží je konzistentní, a pokud se vám podaří projít Rift bez úmrtí, dostanete jako bonus o jednu šanci navíc k vylepšení legendárních drahokamů.

Dojde ale i k úpravám hratelnosti. Příšery, které na vás skákají, lze nyní zabít v letu. Některé zvláštní schopnosti nepřátel budou updatovány a přibyde i zcela nová s názvem Juggernaut. Monstra obdařená touto vlastností budou imunní vůči crowd control efektům, ale jsou alespoň trochu pomalejší než jejich kolegové a více náchylní k poškození. Módní specialisty mezi vámi jistě potěší, že si nově budete moci veškeré barvy na vybavení koupit na jednom místě, tedy u Myriam. Obarvování bude navíc s novým rozhraním značně pohodlnější. A nezapomeňte, blíží se 9. sezóna. Hrajete ještě Diablo III? Já se do něj nedávno vrátil a výlet do Tristramu si rozhodně ujít nenechám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama