Elite Dangerous odhaluje emzáky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite Dangerous odhaluje emzáky

Elite Dangerous odhaluje emzáky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 1. 2017 09:16 10
Reklama

Po dlouhých spekulacích a snad ještě delší době protkané náznaky jsme se přeci jen dočkali – v Elite Dangerous byli konečně objeveni emzáci. Hráči tak nově hlásí první blízká setkání třetího druhu a objevují se prémiové obrázky a videa vyobrazující dosud neviděné koráby dříve avizované rasy.

První vzkazky o mimozemském životě přinesl v lednu Vojta, v červenci a v říjnu jsme nadále psali další zaručené drby o tom, že do hry mimozemšťané míří a dnes je to již nad slunce jasné – jsou tam. Zda se však bude jednat o plnohodnotnou invazi a zda to znamená problémy pro hráče tohoto univerza, to zatím bohužel není jasné, zajímavé to však bez pochyby určitě je, byť zatím neznáme jejich úmysly.

Pod článkem se tedy můžete podívat na sestříhaný soubor klipů, jež ukazují první setkání po více než dvou letech od vydání hry. Na základě předešlých informací by se mohlo jednat o zástupce rasy takzvaných Thargoidů, naskýtá se však otázka, zda budou tito jedinými zástupci cizí inteligence. Tým Frontier Developments následně tato setkání na Twitteru hry potvrdil.

Níže tak můžete vidět zajímavou atmosférou protkané video, ve kterém je vidět pokročilá technologie – hráči nemají šanci do takovéhoto střetnutí jakkoli zasáhnout – Thargoidové okamžitě vypínají veškeré lodní systémy a mohou si s nebohými cestovateli zacházet jak sami chtějí. Působivé, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama