Bojovka Injustice 2 vyjde v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bojovka Injustice 2 vyjde v květnu

Bojovka Injustice 2 vyjde v květnu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 1. 2017 09:33 2
Reklama

Kalendář her, které vyjdou v roce 2017, se nám začíná příjemně zaplňovat. V týdnu jsme se dozvěděli datum vydání nového Mass Effectu a v noci na dnešek bylo potvrzeno, že bojovka Injustice 2 dorazí do obchodů 16. května. Minimálně za oceánem.

Hrdinové a padouši se stáje nakladatelství DC Comics změří síly v polovině května. Termín nejprve na svém soukromém Twitteru naznačil autor Mortal Kombatu Ed Boon, aby jej brzy nato potvrdil oficiální účet NetherRealm Studios. GameSpot si pak nechal toto datum ověřit ještě u mluvčího Warner Bros. Interactive Entertainment.

V každém případě už je nejvyšší čas začít trénovat. Na Xboxu One si můžete zahrát první díl s podtitulem Gods Among Us z Xboxu 360 v rámci zpětné kompatibility. Na PS4 se dříve objevila Ultimate Edition alespoň v rámci programu pro předplatitele PlayStation Plus.

Pravé datum vydání dvojky se dozvídáme jen pár dní poté, co se spekulovalo na základě údajů na webu Xbox Live Rewards, že Injustice vyjdou 28. března. Tuto informaci ale začátkem ledna popřel sám Ed Boon.

Pokud se chcete dozvědět o hře více, určitě se začtěte do našich starších novinek nebo Pavlových dojmů z letošního Gamescomu. První díl patřil rozhodně mezi povedenější bojovky a dvojka slibuje několik osvěžujících novinek v čele s úpravou a vylepšováním postav v duchu hesla, že na každém zápasu záleží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama