Spekulace o obsahu DLC pro Dark Souls III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o obsahu DLC pro Dark Souls III

Spekulace o obsahu DLC pro Dark Souls III

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 1. 2017 10:22 3
Reklama

Dark Souls III za pár měsíců oslaví první rok života a fanoušci série již mají hru křížem krážem prochozenou. V listopadu jsme se dočkali DLC Ashes of Ariandel, které bylo ale spíše takovou jednohubkou a kromě finálního souboje nenabídlo žádnou větší výzvu. Oči komunity tak s velkým očekáváním zůstávají upřeny na druhé rozšíření, které by mělo celou ságu již kompletně uzavřít.

V příběhu Dark Souls III poměrně výrazně figuruje název Londor, místo, které je popisováno jako sídlo nemrtvých. Velice úzce spjaty jsou s ním tři sestry. Dvě jsme již měli možnost potkat v původní hře a prvním datadisku, ta třetí by pak mohla být součástí druhého DLC. O Londoru jako možném dějišti přídavku se v komunitě hovoří již poměrně dlouho, nyní se však objevily první důkazy o tom, že by zbožná přání fanoušků mohla mít reálný základ.

YouTuber Sanadsk, který je v komunitě hráčů Dark Souls poměrně známou osobou a ve svých videích se podrobně věnuje například obsahu, který se do finální hry nedostal, totiž nyní přišel s velice zajímavými informacemi. Při prohledávání herních dat údajně nalezl zmínky o druhém DLS a jeho obsahu. Sanadsk tvrdí, že jméno přídavku má v japonštině znít Mijako no Moudžija, což se dá přeložit jako Město Mrtvých. Právě tato skutečnost by potvrzovala Londor jako dějiště našeho dalšího putování.

Dalším obsahem by měly být klasicky zbraně, zbroje a noví nepřátelé a bossové. Doufejme, že v případě druhého DLC nebudou vývojáři z FromSoftware šetřit na délce a čeká nás zábava na mnoho hodin. Ariandel byl pro mnohé fanoušky zklamáním a přestože nabídl celou řadu velmi zajímavých střípků, doplňujících mozaiku příběhového pozadí a mytologie, sága Dark Souls si zaslouží odejít s tou největší pompou. Datum vydání zatím není jasné, měli bychom se ale dočkat někdy v průběhu letošního jara.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama