Sledujte úvod logické adventury Rime
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte úvod logické adventury Rime

Sledujte úvod logické adventury Rime

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 1. 2017 09:43
Reklama

Pohádkovou stylizací silně střižený Rime provázely během dlouhého vývoje problémy nejen technického rázu, ale i potíže s vydavatelem. Z nedávných zpráv se však zdá, že vývoj je dostatečně zaštítěn a konečně tím míří ke zdárnému konci.

K tomu by mělo dojít během května letošního roku, a jak jsme vás před časem informovali, tehdy by hra měla dorazit naproti očekávání nikoli pouze na PS4, ale i na Xbox One, PC a díky použití multiplatformního enginu (UE 4) i na připravované Nintendo Switch. A aby vám to čekání na další kouzelný svět ubíhalo snad alespoň o to trochu příjemněji, tak se níže můžete podívat na skutečně výživné gameplay video z produkce redakce serveru IGN.

Vzhledem k délce videa (27 minut) jsou samozřejmě na místě varování o spoilerech, pokud se však neobáváte jakéhokoli nevyžádaného vyzrazení obsahu, tak se níže můžete podívat na samotný úvod hry, jež svým vzezřením ponejvíce připomíná například světy titulů Ico či Journey.

A jak napovídají samotné záběry, tak hra přináší příběh chlapce, jenž ztroskotá na záhadném a logickými hádankami prorostlém ostrově. Úkolem pak pochopitelně není nic jiného než prostý únik a vyluštění záhad spjatých s tamní krajinou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama