Hrdinové Overwatch hostují v XCOM 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hrdinové Overwatch hostují v XCOM 2

Hrdinové Overwatch hostují v XCOM 2

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 1. 2017 14:51 2
Reklama

Strategický hit XCOM 2 má pro hráče už v základu připravenou hromadu zábavy, pro hračičky ale navíc nabízí ještě další úroveň kreativního vyžití v podobě tvorby a pojmenovávání členů vlastního týmu. Často tak vaše jednotka sestává z vojáků, nesoucí jména členů vaší rodiny, přátel, kolegů, nebo naopak těch nejhorších nepřátel, které pak s radostí posíláte na jistou smrt. A někdy může díky této možnosti dojít i k nečekanému prolnutí s jinými herními značkami.

Uživatel diskuzního fóra Reddit s přezdívkou DaveBlackrose díky masivnímu editoru postav přenesl do XCOMU 2 hned 12 hrdinů z veleúspěšné loňské multiplayerové střílečky Overwatch od Blizzardu. Výsledek jeho snažení si můžete prohlédnout v naší galerii, je ale zřejmé, že v případě některých postav se mu převod povedl naprosto skvěle, jinde vypadají postavičky poněkud rozpačitě.

Tak například s Jackem Morrisonem, známém spíše pod přezdívkou Soldier: 76, mu plány vyšly skvěle. Podobně povedený je i Reaper, nejspíš byste poznali i Lucia, Pharah, Zaryu či Anu. Poněkud diskutabilní jsou podoby Mei, Widowmaker či Sombry. Mírně nekorektně na nás působí Winston, na druhou stranu je jeho podoba skutečně velice zdařilá. Je docela škoda, že se do výběru nedostal Bastion, který je dost podobný SPARK robotům z XCOMu.

Kromě fyzické podoby si ale DaveBlackrose dal záležet i na tom, aby měly postavy korespondující schopnosti. Widowmaker je skutečně báječným sniperem, Lúcio skvěle léčí spolubojovníky a Reaper to zas zatraceně dobře umí s brokovnicí. Navíc mějte na paměti, že postavy pochází z PS4 verze hry, jen si představte, co by DaveBlackrose dokázal na PC s podporou modifikací…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama