Soubojový trailer Tormentu s CZ titulky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soubojový trailer Tormentu s CZ titulky

Soubojový trailer Tormentu s CZ titulky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 1. 2017 15:13 3
Reklama

Pokud s napětím vyhlížíte vydání Torment: Tides of Numenera, určitě vám nemohl uniknout interaktivní trailer, ve kterém si můžete vyzkoušet fungování dialogového systému. Jde o velmi originální způsob, jak promovat hru a pod videem na YouTube se to jen hemží kladnými ohlasy. V nové ukázce pak vývojáři z InXile předvádí souboj.

Díky tomu, že hra vjyde v Česku pod hlavičkou lokálního distributora - společnosti Playman - je video opatřeno českými titulky, takže si ho na rozdíl od výše uvedeného interaktivního zážitku mohou vychutnat i ti, kdo nevládnou angličtině. Ať už patříte na kteroukoliv stranu téhle jazykové bariéry, čeká vás pohled na velmi sofistikovaný systém, který závisí na mnoha veličinách a který dozajista uspokojí choutky všech, kdo před lety hltali ať už Planescape Torment nebo další izometrická RPG.

Pokud půjde všechno podle plánu, hra se svého vydání dočká poslední únorový den, mějme ale na paměti, že pořád mohou nastat komplikace a odklad vydání – byť ne nijak drastický – nastat ještě může. Společně si ale přejme, aby se tak nestalo a raději ani nepřemýšlejme nad tím, proč se tak dlouhou dobu spící žánr zase v plné síle vrátil!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama