Autorka Portalu míří do EA za Jade Raymond
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autorka Portalu míří do EA za Jade Raymond

Autorka Portalu míří do EA za Jade Raymond

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 1. 2017 11:11 2
Reklama

Herní designérka Kim Swift, které se proslavila především hrou Portal se připojuje k EA a Motive Studios, kde se má věnovat blíže neupřesněnému projektu. Ve Valve pracovala od roku 2005 do roku 2009 a kromě Portalu se podílela i na hrách ze série Left 4 Dead.

Kim Swift v roce 2009 Valve opustila a následně vedla kpříkladu vývoj hry Quantum Conundrum od Airtight Games a posléze spolupracovala ještě s Amazonem. Nyní EA slavnostně oznámili, že talentovanou designérku najali, těžko ale soudit, na jakých hrách má pracovat.

Motive Studios vede jiná známá vývojářka - Jade Raymond, která se proslavila prvním dílem série Assassin's Creed. Tým se má specializovat na akční adventury a momentálně kutí hlavně novou Star Wars hru spolu s Visceral Games. A na ní se zase podílí Amy Hennig, další ženská osobnost herní scény.

V tiskové zprávě Jade Raymond přivítala Kim Swift a ocenila její dosavadní přínos pro svět videoher. Nedokáže si údajně představit lepší osobu, která by měla studiu pomoci naplnit jeho ambiciózní plány. Raymond také zmínila, že kromě kromě Star Wars her dělají Motive i na nových IP.

Už se nemůžeme dočkat, co se z této nové spolupráce zrodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama