Retro FPS Strafe vychází v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Retro FPS Strafe vychází v březnu

Retro FPS Strafe vychází v březnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 1. 2017 16:38
Reklama

Přiznám se, že pro FPS Strafe mám tak trochu slabost – pokusy oživit za pomocí retro přístupu žánr devadesátkových stříleček tu již byly, a to nejednou, jenže tento počin je něčím jiný. Je krutě, snad až sadisticky a velmi krvavě jiný a prezentovat se umí nejen zcela ujetými fiktivními TV spoty, ale v rámci žánru také velmi originálními trailery. Posuďte sami.

Ani ten dnešní není svým způsobem ničím příliš výjimečný a z nastoleného směru nevybočuje. Příjemné je na něm navíc to, že za doprovodu netradiční hudební kulisy (a ještě méně tradičních fanfár) oznamuje konečné datum vydání – Strafe, retro FPS s náhodně generovanými úrovněmi, si budeme moci na PC zahrát již 28. března.

Tehdy na počítače dorazí frenetická akce plná násilí, realisticky šířené krve (trailer komplexního enginu šíření střev jménem Uber Gore 2.0 můžete sledovat zde), několika odlišných prostředí, tří desítek zbraní a více než dvaceti typů nepřátel. Zkrátka taková řež do nepohody, co říkáte? Datum vydání PS4 edice hry je však zatím stále neznámé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama