For Honor láká na bitvy frakcí a zve do bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor láká na bitvy frakcí a zve do bety

For Honor láká na bitvy frakcí a zve do bety

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 1. 2017 17:14 1
Reklama

For Honor nebude jen o jednotlivých zápasech, ale i o soupeření všech třech zainteresovaných frakcí, tedy rytířů, samurajů a Vikingů. Tito, jak ukazuje čerstvý trailer ke hře, mezi sebou neustále svádějí boj o virtuální území a vítězství v jediném zápase tímto přebírá roli něčeho, co může mít dopad na perzistentní svět hry.

Aktuální video doplňuje informační nášup poslední doby týkající se představení trojice konkrétních hrdinů a hardwarové nároky PC edice hry. Ta však nestojí odděleně a ona válka mezi frakcemi probíhá dokonce napříč platformami a sjednotit se tedy budete moci i s těmi kamarády, kteří vlastně hrají na jiném zařízení.

A ozkoušet si to navíc budete moci již brzy, neboť spolu s touto ukázkou láká Ubisoft do uzavřené betaverze hry, jež odstartuje 26. ledna a potrvá pouhých pár dní – do 29. ledna. Uzavřený betatest nabídne celkem devět hrdinů – Conqueror, Warde a Peacekeeper se postaví za rytíře, Oroči, Kensei a Nobuši za samuraje a Raider, Berserker a Warlord budou válčit v barvách Vikingů. Beta nadále nabídne tři herní režimy (týmové potyčky čtyřčlenných týmů, duely mezi dvěma hráči a akce dvou proti dvěma) a registrovat se do ní můžete zde. Vybírat si přitom můžete platformu i preferovanou frakci, nikdo vám však nyní nezaručí, že se do uzavřeného testování dostanete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama