Sledujte videa Horizon ZD, jež od sebe dělí rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte videa Horizon ZD, jež od sebe dělí rok

Sledujte videa Horizon ZD, jež od sebe dělí rok

David Plecháček

David Plecháček

23. 1. 2017 11:28 8
Reklama

V neděli večer jste si mohli přečíst můj názor, jak nás herní studia (ne)zásobují informacemi o hrách, které zanedlouho vyjdou. Extrémní stanovisko zaujímá studio Rebellion, o jehož Sniper Elite 4 píšeme jen sporadicky. Zdaleka ne tak extrémně, ale přesto v poslední době vážně málo píšeme i o Horizon Zero Dawn od studia Guerrilla Games. Nejvyšší čas to změnit.

Námět k novince poskytl YB uživatel Cycu1, známý svými porovnávajícími videi. Na paškál si tentokrát vzal právě zmíněný Horizon, respektive pouhé zprostředkované záběry ze hry z loňské konference E3 a nedávné akce Taipei Game Show, kde se Aloy procházela po těch samých místech.

Záběry z Taipei GS nejsou příliš kvalitní, ale musíme přiznat, že určitá změna patrná je i přes nižší rozlišení. Sami jsme docela zvědaví, jak se vývojáři vypořádají s nastavenou úrovní, kterou několikrát prezentovali.

Kromě záběrů - závěry z nich nechť si každý vyvodí sám – jsme se ale dozvěděli jednu pozitivní zprávu. Zástupci Guerrilla Games totiž na Twitteru potvrdili, že mor v podobě mikrotransakcí bychom v robopravěku hledali těžko. Tak aspoň že tak...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama