Nové screeny odhalují detaily The Ringed City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screeny odhalují detaily The Ringed City

Nové screeny odhalují detaily The Ringed City

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 1. 2017 11:47
Reklama

Když se včera z ničeho nic objevilo na internetu oznámení druhého DLC pro Dark Souls III, které ponese název The Ringed City, srdce poloviny členů redakce vylétly (spíš vylétlo) k nebesům radostí. Včera jsme se ale dočkali jen krátkého a poměrně kryptického traileru, několika menších detailů a data vydání. Dnes pro vás máme první várku screenshotů, a to dokonce i s popisky od samotných vývojářů.

Obrázky naleznete v naší galerii, hned na tom prvním je k vidění obrovský démon. Je to jeden z posledních přeživších, kteří byli zrozeni z Plamene Chaosu a nyní dlí v podzemí. Jeho vzhled byl zdeformován jedovatou nákazou a i jeho plamen pomalu slábne. Jedovatá nákaza by mohla být docela dobře spojena s dílem pyromanta jménem Eingyi, který byl za své zvrácené pokusy s ohnivou magií a tvorbu kouzel na bázi jedu vyhoštěn z Velké Bažiny a v prvním díle jsme jej mohli spatřit jako znetvořeného sluhu sestry čarodějnice Quelaag.

Na druhém obrázku je vypodobněn Šedý obr, prastaré stvoření, které pamatuje ještě staré draky. Býval soudcem a pracoval pro staré bohy. Podobní obři byli v minulých dílech spojeni s božským městem Anor Londo. Vzpomeňte si na osamělého kováře, nebo jednoho z rytířů Lorda Gwyna, ostrostřelce Gougha. Třetí obrázek ukazuje obří kobylku. Její druh se objevuje vždy, když některé z měst propadne Temnotě. Je zvláštní, že jsme je neviděli v Oolacile, ale údajně spořádají vše, co ji stojí v cestě.

Jako dalšího si můžete prohlédnout zkaženého rytíře, který se ohání obřím mečem. Sám je ponořen v bažině, jeho zbroj se rozpadá a tělo chátrá. Místo hlavy má jen chomáč temnoty. I jeho stav odpovídá tomu, že se Věk ohně chýlí ke svému konci a koloběh času místního světa se má znovu opakovat. Následující obrázek pak ukazuje samotný konec světa. Na tomto místě se navršily rozličné zbytky různých historických period a vytvořily ony vysoké věže.

Šestý obrázek ukazuje Prstencové město. Část mostu je zahnutá a tvoří tak z vnější strany zeď. Na jejím vrcholu se nalézá bezpočet náhrobních kamenů. Obecně ale celé místo působí klidným a pokojným dojmem. Jsme zvědavi, jaká hrůza nás z něj vyvede. I následující obrázek se věnuje tomuto místu a ukazuje, že je napůl zarostlé divoce bující zelení. Inu, lepší, než aby tam své pařáty roztahovala Hlubina.

Osmý obrázek je věnován muži, kterého můžete potkat na onom zmíněném okraji světa. Tvrdí, že má potíže s pamětí a představuje se jako Rap. Uvidíme, jaké jsou jeho záměry. Bude přítelem, jako Siegward z Katariny, nebo naopak má nekalé postranní úmysly, tak jako nešťastný rytíř Lautrec z Carimu? To ukáže až čas. Dominantou obrázku číslo devět je obří štít, vyrobený z hlavy potomka prastarých draků. Štít sám je připomínkou zašlých časů lovců draků. Desátý obrázek ukazuje vysokou věž, na jejímž vrcholu je známý meč. Je to ten samý, který byl použit při velmi nezvyklém svatebním rituálu s Anri z Astory, jejíž ruka nám zajistila titul Usurpátora plamene.

Předposlední obrázek ukazuje nové pyromantické kouzlo, jakýsi věřiř z plamene. Na tom zcela posledním je pak obří štít, připomínající opevněné dveře. S jeho pomocí snadno zastavíte mnoho útoků dotírajících nepřátel. Jak je vidět, nový datadisk toho má v zásobě docela dost a košatá mytologie Dark Souls by se mohla znovu rozrůst. Jako vždy se můžeme těšit na odpovědi, které ale budou vykoupeny spoustou dalších otázek…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama