Batman a Robin v lítém souboji v Injustice 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman a Robin v lítém souboji v Injustice 2

Batman a Robin v lítém souboji v Injustice 2

David Plecháček

David Plecháček

25. 1. 2017 12:55 1
Reklama

Zdá se to jako dlouhá doba, ale uteče to jako voda. Už 16. května vyjde druhý díl Injustice od NetherRealm. Tato série se opírá především o hratelné hrdiny ze světa DC Comics. Alespoň některé už známe – Supermana, Flashe, Wonder Woman, Batmana nebo jeho pomocníka Robina. Právě na tzv. „Dynamic Duo“ se podíváme v novém videu.

Chicagské studio NetherRealm jej uveřejnilo v rámci prvního ze sérií přenosů „Watchtower“. Tentokrát se nebudeme kochat jejich spoluprací, ale naopak se podíváme na to, jak si vedou v souboji na život a na smrt. O jejich vzájemném vztahu vypovídá i jejich nástup na scénu, kdy mezi sebou utrousí několik poznámek. Hlášky typu, že je Robin (coby Damian Wayne) jediný synem Batmana a následná odpověď, že Dick (totiž původní Robin) byl také jeho synem, nejsou sice nijak objevné, ale hezky dokreslují atmosféru celé hry.

Z Watchtower ale vzešlo i několik zajímavých informací. Každá postava, která se znovu objeví na scéně, dostane nové speciální pohyby. Ed Boon z NeatherRealmu také podotkl, že nevylučuje zapojení cizích postav z jiných světů, než jaké existují ve světě DC Comics. Příběh, který v Injustice 2 bude, by měl být vůbec tím největším mezi bojovkami.

Kromě toho byla řeč i o betaverzi, která včera odstartovala. Budou v ní Batman, Supergirl, Superman a Atrocitus (též známý jako Atros). Pozvánky byly vybraným hráčům rozeslány, ale vzhledem k tomu, že bude trvat měsíc a vývojáři plánují rozesílat další a další klíče v souvislosti s dalšími přenosy Watchtower, pokud nejste mezi šťastnějšími, stále tu existuje šance, že padne volba i na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama