Milestone oznamuje třetí díl MXGP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Milestone oznamuje třetí díl MXGP

Milestone oznamuje třetí díl MXGP

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 1. 2017 13:47 1
Reklama

Dnešní den se nese ve znamení závodních her! Po odhalení DiRT 4 od Codemasters se přihlásili i italští odborníci ze studia Milestone, aby oznámili třetí díl motokrosové hry MXGP. Hra přijde s reáliemi loňské sezóny a poprvé poběží na Unreal Enginu čtvrté generace.

Tisková zpráva shrnuje hlavní prvky MXGP 3, mezi které patří již zmiňovaný engine a s ním související věrné grafické zpracování a systém dynamické změny počasí. Společně s ním pak vývojáři logicky myslí i na postupné deformování trati, které by mělo do velké míry ovlivňovat jednotlivé závody a klást před hráče nové výzvy v každém novém kole.

Vedle technické vyspělosti, kam lze samozřejmě zařadit i slib, týkající se přepracování zvuků, je nutné zařadit také herní nabídku, která se ve smyslu kariéry dočká mnohých vylepšení. Jak už bylo uvedeno výše, budete se moci chopit jakéhokoliv jezdce z loňské sezóny, kteří závodili v kategorii MXGP i MX2, a zajezdit si na všech tratích ať už v offline, či online režimech.

Potěšující je také zpráva, že hra je ve vývoji dostatečně dlouho na to, aby s ní mohli vývojáři počítat už na letošní jaro – v dosud blíže nespecifikovaném termínu ji doručí na PC, PS4 a Xbox One. Zajímají-li vás další detaily, sledujte nově spuštěné oficiální stránky, koukněte na první trailer a samozřejmě si projděte i zbrusu nové screenshoty v galerii. Rozhodně je nač se dívat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama