RE7 se prodává dobře. Ale Capcom si věřil víc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RE7 se prodává dobře. Ale Capcom si věřil víc

RE7 se prodává dobře. Ale Capcom si věřil víc

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 1. 2017 10:24 10
Reklama

Capcom se pochlubil, že už odeslal do obchodů po celém světě 2,5 milionu kopií survival hororu Resident Evil 7. Tato legendární série sice oslavila 20. narozeniny už loni, ale teprve letos si výročí připomíná ve velkém stylu. Kromě sedmého dílu je na cestě i závěrečná část hollywoodské adaptace a třetí animovaný film.

Velmi dobře si vedlo rovněž demo RE7. Capcom prozradil v dnešní tiskové zprávě, že zkušební verzi s podtitulem Beginning Hour si stáhlo více než 7 milionů hráčů. Což představuje rekord pro celou značku. Pokud ovšem má regulérní sedmý díl dostihnout své předchůdce, čeká ho ještě dlouhá cesta. Resident Evil 5 pokořil metu osmi milionů prodaných kopií, šestka se pak ní těsně přiblížila.

Celkově má podle posledních údajů série Resident Evil na kontě 75 milionů prodaných kopií. Pokud jde o sedmičku samotnou, zástupci Capcomu před vydáním vyjádřili naději, že by novinka mohla jen za první den prodat čtyři miliony kopií.

Když už je o hře řeč a skloňujeme tolik čísel, za zmínku stojí i informace, že speedrunneři už dokázali srazit čas nutný k pokoření titulu pod dvě hodiny. A za pozornost stojí i pár dní staré video z populárního kanálu Candyland, které srovnává podobu hry na PS4 a PS4 Pro. Abyste výhody 4K verze ocenily, nemusíte mít ani 4K displej. Rozdíly jsou jasně patrné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama