ZeniMax oznamuje datum QuakeConu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ZeniMax oznamuje datum QuakeConu

ZeniMax oznamuje datum QuakeConu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 1. 2017 16:42
Reklama

Od oznámení Quake Champions jsme se toho o hře moc nového nedozvěděli a prozatím tak víme jen prakticky jen to, že se se hra bude hlásit ke kořenům série a že dorazí s největší pravděpodobností pouze na PC, neboť konzolový hardware by údajně nedokázal zprostředkovat ten pravý frenetický online zážitek. Známe toho zkrátka málo, víme však, kdy se toho zajisté dozvíme více – vydavatelský dům ZeniMax totiž oznamuje data letošního QuakeConu.

Ten se bude odehrávat v srpnu v texaském Dallasu a probíhat bude od 24. do 27. srpna. A byť bude mít dceřiná společnost tohoto vydavatele (Bethesda) vlastní E3 konferenci naplánovanou pravděpodobně i na letošek, tak si vývojáři ani vydavatel jistě nenechají ujít tuto příležitost k další prezentaci svých her a k nějakým těm exkluzivním odhalením. Mezi ty by mohl patřit například i nový Wolfenstein, jehož vývoj byl velmi nenápadně naznačen již na loňské E3 a jehož vývoj byl následně nepřímo potvrzen i dabérem hlavního hrdiny.

ZeniMax toho má ve svém vydavatelském portfoliu zkrátka hodně a vlastní akce tím přímo vybízí k prezentaci něčeho zajímavého.

Ovšem ať už bude náplní letošního QuakeConu cokoli, své fandy si jistě najde a určitě je nač se těšit. A kdoví, třeba se dozvíme i něco o dalších plánech se značkou Doom, jež se loňský rok dočkala vítaného obrození, či o nástupci hororového The Evil Within. A opomenout pochopitelně nesmíme ani série Fallout a The Elder Scrolls, jež rovněž spadají pod Bethesdu a tím potažmo i pod ZeniMax, pod jehož hlavičkou QuakeCon již léta probíhá. ZeniMax toho má ve svém vydavatelském portfoliu zkrátka hodně a vlastní akce tím přímo vybízí k prezentaci něčeho zajímavého, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama