Titanfall 2 obdrží další bezplatná DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 obdrží další bezplatná DLC

Titanfall 2 obdrží další bezplatná DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 1. 2017 07:45 3
Reklama

Titanfall 2 byl rozhodně zajímavým titulem, po stránce komerčního úspěchu však pravděpodobně dojel na značné ambice EA a na to, že hra vyšla v tvrdé konkurenci dokonce i v rámci portfolia jediného vydavatele. Plánované prodeje se nenaplnily a Battlefield 1 tedy slavil úspěch podstatně větší, to však v žádném případě neznačí odstřihnutí podpory, naopak. Dnes se tedy dozvídáme o dalších plánech na bezplatné DLC balíčky.

Autoři tím navazují na předchozí slib o nehynoucí a především bezplatné podpoře (kterou již minulý rok předvedli), za pomocí níž chtějí komunitu nadále podporovat a kterou rozhodně neplánují zbytečně tříštit například exkluzivními mapami zpřístupněnými pouze za poplatek.

Klíčovými momenty tohoto režimu jsou rychlé reakce a ta správná rozhodnutí.

První plánované rozšíření nese jméno Live Fire a přinese další dvě mapy a především jeden zcela nový a stejnojmenný herní mód. V tom se proti sobě utkají dva šestičlenné týmy s tím, že celkově mají hráči na eliminaci protivníků pouze 60 vteřin. Pokud to jeden tým dokáže, vyhrává. Pokud ne, tak vyhrává ten, který zrovna drží takzvanou vlajku neutrality. Klíčovými momenty tohoto režimu jsou tedy rychlé reakce a ta správná rozhodnutí – především je zapotřebí správně odhadnout, kdy sebrat vlajku v případě nepříznivého vývoje zápasu. Časový limit je však neúprosný.

Další plány na DLC jsou zatím nekonkrétní – Respawn Entertainment slibuje objemný patch přinášející vybalancování herních prvků a další drobné úpravy, přidání kosmetických úprav i nového titána, nic přesného okolo těchto prvků však zatím ještě nevíme.

Co ale víme je, že březnový nášup obsahu zdarma přinese jednu z předešlých map původní hry – Colony. Pokud jste tedy patřili mezi hráče originálu a jestliže tato mapa navíc byla mezi vašimi oblíbenými, tak se dočkáte milého dárku. A ani tentokrát nebudete muset cokoli dalšího platit.

Titanfall 2 obdrží další bezplatná DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama