K Wildlands můžete získat stylové dárky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka K Wildlands můžete získat stylové dárky

K Wildlands můžete získat stylové dárky

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 1. 2017 15:04 2
Reklama

Již jen něco málo přes měsíc nás dělí od vydání Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, jednoho z největších letošních želízek v ohni francouzského vydavatelství Ubisoft. V roli příslušníků speciálních jednotek se buď s kamarády, nebo s počítačem ovládanými kolegy vydáte do exotické Bolívie, abyste tam zatnuli tipec zločinnému kartelu Santa Blanca.

Pokud se rozhodnete tento úkol na svá bedra vložit, můžete se samotnou hrou získat celou řadu zajímavých dárků. Obchody Xzone.cz a GameExpres.sk pro vás připravily exkluzivní balíček předmětů s tématikou Ghost Recon Wildlands, který dostanete k předobjednávce hry.

Mezi dárky naleznete tričko, které se hodí nejen na běžné nošení, ale jistě jej upotřebíte i na zvláštní příležitosti, jako je například plížení se vlhkým podrostem tropického pralesa. Kromě něj ale k předobjednávce Wildlands dostanete i oboustranný plakát s motivem hry, sadu samolepek, DLC balíček s názvem Dragon Pack a také hrací karty, ze kterých si můžete postavit třeba domeček, nebo si dát partii mezi jednotlivými misemi Wildlands.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands dorazí již 7. března a pokud se o hře chcete dozvědět víc, určitě si přečtěte obsáhlé dojmy, které na loňské E3 načerpal při hraní Jarda. Hru si můžete objednat v e-shopech Xzone.cz nebo GameExpres.sk, abyste k ní dostali výše zmíněné bonusy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama