Video láká na dnešní DLC pro Resident Evil 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video láká na dnešní DLC pro Resident Evil 7

Video láká na dnešní DLC pro Resident Evil 7

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 1. 2017 15:05 2
Reklama

Už minulý týden jsme vás informovali, že první placené DLC pro Resident Evil 7 dorazí už dnes. Alespoň na PS4, jejíž majitelé mají výhodu krátké časové exkluzivity. Na internetu se dnes objevila první upoutávka na rozšiřující balíček a další podrobnosti.

DLC pack Banned Footage Vol.1 se prodává na PlayStation Storu za 269 korun a má velikost 1,3 GB. Rozšíření nabízí celkem tři mise. V Nightmare jste coby kameraman Clancy uvězněni ve sklepě a musíte bojovat o holý život - vyrábět zbraně a munici a přežít až do rána. V Bedroom jste opět v kůži Clancyho, tentokrát upoutáni na lůžko a musíte se pokusit uniknout, aniž by vás vystopovala paní Bakerová.

Navrch pak DLC obsahuje bonusovou misi Ethan Must Die, která jako vůbec první část hry nepodporuje PlayStation VR, zato má být super obtížná a oddělená od hlavního příběhu. I když bychom se rádi o některých postavách ze hry dozvěděli více, tohle trochu zavání recyklací původního obsahu. No uvidíme.

Banned Footage Vol. 2 vyjde na PS4 už 14. února. Na PC a Xbox One se pak obě DLC dostanou naráz 21. února. Asi vás nepřekvapí, že řada hráčů reaguje na tuto politiku rozšíření s velkou nelibostí a mnozí se podivují tomu, jak si vydavatel může dovolit bezprostředně po vydání hry nechat zaplatit za rozšiřující obsah, který mohl být klidně součástí základní hry. To už necháme na vašem zhodnocení.

Už minulý týden jsme psali, že druhý balíček nazvaný Banned Footage Vol. 2 obsahuje dvě další kazety a jeden nový mód. “21” je název smrtelně nebezpečné hazardní hry, kterou pro vás přichystá Lucas Baker. Mise Daughters vám představí povedenou rodinku tak, jak vypadala před tragickými událostmi hry. Nový mód Jack’s 55th Birthday opět nepodporuje PS VR a půjde o komický režim bez návaznosti na základní hru.

Obě DLC jsou pochopitelně také součástí season passu. Ještě před vydání hry pak vyšlo najevo, že všichni majitelé hry obdrží na jaře bezplatné rozšíření nazvané Not a Hero, které nějak naváže na závěr příběhu. Mimochodem, základní hrou už se povedlo projít speedrunnerům přibližně za hodinu a půl.

Určitě se nezapomeňte podívat na trailer k prvnímu DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama