Battlefront 2 čerpá z více období Star Wars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront 2 čerpá z více období Star Wars

Battlefront 2 čerpá z více období Star Wars

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 2. 2017 13:27 4
Reklama

V dnešní záplavě informací od EA nemohlo chybět ani pokračování akce Star Wars Battlefront. Stále platí, že druhý díl vyjde letos před Vánoci a má zohledňovat nejčastější stížnosti fanoušků. Týká se to zejména opakovaného ujištění, že ve dvojice nebude chybět příběhová kampaň pro jednoho hráče.

Výkonný ředitel EA Andrew Wilson potvrdil, že Battlefront 2 vyjde před Vánoci. Má být mnohem větší než předchůdce z roku 2015, obsahovat více lokací i hrdinů. A samozřejmě mu nebude chybět singleplayer, jehož absenci vyčítali DICE fanoušci nejčastěji. Zejména když vyšlo najevo, že kampaň se jednoduše do prvního dílu nestihla, když chtěl vydavatel sladit uvedení do obchodů s premíérou sedmé epizody.

Ještě mnohem zajímavější je ale informace, že druhý Battlefront už se nebude omezovat na události původní trilogie a bude čerpat z více období. To si ostatně už autoři trochu vyzkoušeli v rozšířeních pro jedničku. Uvidíme, zda se druhý díl dočká i obsahu z novější trilogie, anebo dojde jen na filmy Síla se probouzí, jeho pokračování a Rogue One, které Wilson výslovně zmínil. Byla by ale škoda se omezit jen na nové Disneyho filmy, protože z nich už čerpala zmíněná DLC. Epizody I, II a III sice mají u fanoušků obecně hroší pověst než originální trilogie, ale hru by mohly výrazně osvěžit.

Kromě kampaně by ale měl Battlefront 2 přinést mnoho dalších novinek, slibuje Wilson. V dalších měsících se o něm dozvíme více. Finanční ředitel EA Blake Jorgensen slíbil, že si vydavatel vzal k srdci veškerou kritiku, které se snesla na první díl, a pokusí se fanouškům splnit jejich přání.

Na druhou stranu updaty původní hry se utlumí, napsali DICE na webu, protože většina týmu už pracuje na nové hře. Nemáme tak bohužel čekat třeba žádný další obsah do skirmishe, což je nepochybně škoda. Ten nabídl dodatečně možnost utkat se boty, a to dokonce i ve split-screenu, v módech Walker Assault a Fighter Squadron. Jenže po jeho představení už se bohužel skirmish nedočkal nových map ani módů.

Na Battlefrontu 2 pracuje primárně studio DICE, ale pomáhají mu Motive Studios a Criterion. Doufejme, že třeba právě někdo z Motive bude s kampaní asistovat, protože ta není silnou stránkou DICE a přes veškerou snahu a sliby ani singl v Battlefieldu 1 toto "prokletí" nezlomil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama