FIFA 18 přinese další sezónu v Journey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 18 přinese další sezónu v Journey

FIFA 18 přinese další sezónu v Journey

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 2. 2017 10:27 2
Reklama

Příběhový režim Journey nebude jednorázovým experimentem. Novinka z FIFA 17 se objeví i v příštím ročníku, který vyjde letos na podzim. Potvrdil to výkonný ředitel EA Andrew Wilson.

FIFA 18 bude podle něj stavět na základech, které položil aktuální ročník. Představí druhou sezónu Journey s novými postavami a novým příběhem. Pochválil přitom vývojáře z vancouverského studia za jejich inovativní přístup k práci.

Pode Wilsona se FIFA 17 stala nejprodávanější konzolovou hrou za rok 2016 a hráčská základna se opět výrazně rozrostla. Wilson také prozradil, že mód Journey si vyzkoušelo více než 10 milionů fanoušků a počet hráčů FIFA Ultimate Team vzrostl oproti loňskému roku o 10 procent.

Finanční ředitel EA Blake Jorgensen doplnil, že FIFA 17 je na dobré cestě stát se vůbec nejprodávanější hrou v celé sérii.

I když k módu Journey měli hráči jisté výhrady, převažovaly kladné ohlasy a z novinky se vyklubalo pro většinu příjemné překvapení. Bude zajímavé zjistit, zda bude v novém ročníku pokračovat příběh Alexe Huntera, anebo sáhnou EA po nových postavách. Ale protože se Wilson výslovně zmiňuje o druhé sezóně, snad se dočkají všichni, kteří věří v pokračování původního příběhu.

Za zmínku stojí i informace, že další sportovní hrou od EA, která přejde na engine Frostbite, bude Madden NFL 18.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama