Podívejte se na velikost mapy Horizonu: ZD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na velikost mapy Horizonu: ZD

Podívejte se na velikost mapy Horizonu: ZD

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 2. 2017 17:11 5
Reklama

Horizon: Zero Dawn je pro mnohé majitele PlayStation 4 jedním z nejočekávanějších titulů letošního roku. Dobrodružství rusovlasé dívky Aloy ve světě, který už nepatří lidem, ale obřích robotickým dinosaurům, vychází na počátku března a vývojáři už řádně přikládají pod kotel hypu a neustále nás zásobují novými informacemi. Ta dnešní sice nepochází přímo od nich, to jí ovšem na zajímavosti neubírá.

YouTuber s přezdívkou Meristation ve svém preview hry odhalil kompletní mapu. Ta ovšem později z videa zmizela, byla patrně odstraněna na přání vydavatele. Naštěstí ale všímavý uživatel diskuzního fóra NeoGAF stačil záběry uschovat a vy se tak sami můžete přesvědčit o tom, že svět Horizonu bude skutečně obří. Staré herní pořekadlo sice tvrdí, že na velikosti nezáleží a důležitý je objem (dostupných aktivit), my jsme ale zvědavi i na to, jak rozmanitá prostředí hra nabídne.

Podívejte se na velikost mapy Horizonu: ZD
i Zdroj: Hrej.cz

Novináři, kteří již měli možnost se hrou strávit nějaký čas, si pochvalují nejen její vizuální kvality, ale také podání příběhu. Aloy i její otec Rost žijí na pokraji kmenové společnosti, ostatní se jich spíše straní a tento fakt má vliv na formování charakteru mladé hrdinky. Svět, v němž se budeme pohybovat, stojí na troskách moderní civilizace, a primitivní lidé, kteří jej obývají, chovají k technologii především nedůvěru. Aloy bude v tomto ohledu jiná a možná si v průběhu hry uvědomí, že právě v technologii leží příležitost posunout společnost na novou úroveň.

Největším lákadlem jsou samozřejmě samotní mechaničtí tvorové, které si Aloy bude moci podmanit v boji, osedlat a používat jako dopravní prostředek. Hra vypadá až neuvěřitelně skvěle a my se už nemůžeme dočkat, až se nám dostane do rukou. Horizon: Zero Dawn vychází 1. března, objednat si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama