Akční RPG Nier: Automata je již hotovo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akční RPG Nier: Automata je již hotovo

Akční RPG Nier: Automata je již hotovo

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 2. 2017 10:11
Reklama

Akční a demoverzí doprovázená third person akce Nier: Automata vychází již brzy – do Evropy hra dorazí 10. března, a že tomu již nic nebrání, to již PlatinumGames na Twitteru skrze slova svého producenta potvrzují oznámením dosažení takzvaného gold statusu.

Hra je tedy hotová a dávno jsou zapomenuty předchozí trable vzniklé při vývoji, jež například nesly podobu posledního odkladu hry. Zminěný producent hry navíc podotýká, že hra je hotová již delší dobu a toto oznámení přichází až po čase jen proto, aby tvůrci sledovali trend diktovaný dnešní dobou.

Jelikož toto oznamování je zkrátka v kurzu. Tak jako tak se můžete na hru vesele těšit, PS4 demoverzi můžete na PSN stahovat již nyní a později v průběhu tohoto roku by hra měla dorazit i na PC. Zde však tvůrci žádné další detaily stále neprozradili. PS4 edici si každopádně můžete předobjednat na Xzone a níže přiložený postarší E3 trailer vás může připravit na to, co hra v základu nabídne – souboje mezi vetřelci vyrobenými stroji a přeživšími lidmi, jako hráči se však nejprve chopíte role první jmenované frakce – robota řady YoRHa No. 2 Model B, neboli zkráceně 2B. Ostatní postavy si následně budete moci odemknout postupným hraním a další průchody otevřeným světem hry tedy budou moci být v kůži (či v plechu) jiných hrdinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama