Další rekord! Resident dohrajete jen s nožem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další rekord! Resident dohrajete jen s nožem

Další rekord! Resident dohrajete jen s nožem

David Plecháček

David Plecháček

3. 2. 2017 16:11 1
Reklama

Pokud jste sledovali druhé vysílání Resident Evil 7, které vám ukázalo, jak hra vypadá ve VR, jistě jste si všimli, že v jednu chvíli měl Jirka relativní nedostatek nábojů. A pak přišla heretická otázka – protože odpověď je přeci jasná – jde vůbec Resident dohrát jen s malým nožíkem?

A protože je odpověď jasná, vy už víte, že to lze. Od vydání hry to dokázalo několik hráčů, někteří z nich dokonce na obtížnost Madhouse. Třeba takový YouTube uživatel Quizzle. Tomu to s nožem v ruce zabralo 215 minut, tedy přes 3 a půl hodiny. Svůj postup nahrál na svůj kanál na YouTube, a jelikož lze video přehrát jen tam, pokud jste zvědaví, můžete se na něj podívat zde.

Tři a půl hodiny. To není moc, ale jde to i lépe. Dokázal to uživatel ItsTheWykydtron, ale aby dosáhl co nejlepšího času, zvolil si nejlehčí (a i tak za normálních okolností těžkou) obtížnost. Jeho časomíra se zastavila na 182 minutách. Tentokrát vám nabízíme celý jeho průběh zprostředkovaně přímo na našich stránkách.

Jak už Jirka předestíral ve vysílání, absolutní rekord ve speedrunu, ve kterém hráči využijí kromě nože i další konvenční a často i nekonvenční zbraně, se v současnosti pohybuje okolo 90 minut. Přes tento čas se hráčům stále ještě nepodařilo přehoupnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama