Rozšíří se svět Final Fantasy XV?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíří se svět Final Fantasy XV?

Rozšíří se svět Final Fantasy XV?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 2. 2017 11:15 1
Reklama

Vedoucí vývoje Final Fantasy XV Hadžime Tabata v rozhovoru pro Famitsu (přeloženo webem Gematsu) vypustil do světa dostatek zajímavých informací týkajících se tohoto ambiciózního RPG. Včerejší zprávy o možnosti PC verze však nejsou vše a onen rozhovor poskytoval ještě množství dalších novinek.

Tabata tak v rozhovoru kupříkladu mluví o budoucích plánech se hrou a o možnostech jejího dalšího růsti. Tabata kupříkladu přislíbil, že se v týmu zamýšlejí nad možností úpravy načítacích časů hry při rychlém cestování (jež v současné podobě trvají dost dlouhou dobu), nic konkrétního však ještě avizovat nelze.

To stejné se týká i velkolepého plánu Tabaty přinést do hry možnost volného cestování po mapě autem. Něco takového prý nemožné není, jedná se však o nápad velmi náročný a něco takového nebude vůbec jednoduché do hry přenést, pokud to vůbec možné bude. Ani zde tedy Tabata neslibuje cokoli konkrétního.

A to koneckonců platí i o oblastech, jež bylo možné vidět ve filmových předělech ve hře a které to do plné verze zkrátka nedotáhly a jež nejsou běžně přístupné. Nemožné není nic, jedná se však o zásahy, jež by zabraly klidně i rok dalšího vývoje a je tedy otázkou, zda k něčemu takovému nakonec vůbec dojde. Zajímavé by to pro fanoušky hry ale určitě bylo, ve světle informací týkajících se náročnosti případného portu na PC však ve vzduchu visí více otazníků nežli jasných odpovědí. Ale nechme se zkrátka překvapit, svět hry je rozsáhlý, a jak vidno, jeho potenciál je nakonec ještě větší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama