Svižný trailer láká k DLC pro Titanfall 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Svižný trailer láká k DLC pro Titanfall 2

Svižný trailer láká k DLC pro Titanfall 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 2. 2017 08:48
Reklama

Prvním letošní bezplatné DLC pro loňskou akci Titanfall 2 přinese nový herní mód – takzvaný Live Fire. O tom jsme blíže psali již nedávno, nyní se však můžete podívat na trailer, jež blíže odhaluje zákonitosti tohoto svižného režimu bez titánů.

Hráči si především musí uvědomit, že čas je neúprosný a limit jediné minuty tím všechny přinutí k okamžitým rozhodnutím a rychlým reakcím. Dva týmy o šesti hráčích se proti sobě s jediným životem v zásobě postaví, o prosté eliminaci to však není – pochopitelně sice může vyhrát ten tým, který dokáže pozabíjet všechny protivníky, zvrátit to však lze sebráním unikátního předmětu (něco jako klasická vlajka, zde je ale neutrální), který tváří v tvář uplynulému limitu znamená vítězství.

Přiložené video i zveřejněné informace nadále avizují příchod trojice nových map – prvními dvěma jsou Stacks a Meadow, jež jsou návrhem určené právě tomuto novému režimu, a doprovázet je bude mapa Columns. Ta už je určená duelům v režimu Coliseum.

Otazník ovšem stále visí nad tím, kdy toto DLC vlastně vyjde – stále platí dříve oznámené únorové vydání, nic konkrétního ale zatím nevíme. Zůstaňte tedy naladěni, bližší informace slibují Respawn Entertainment dodat již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama