Prohlédněte si nové obrázky z Horizon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prohlédněte si nové obrázky z Horizon

Prohlédněte si nové obrázky z Horizon

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 2. 2017 15:43 6
Reklama

Sérií opravdu pěkných nových obrázků se tým Guerilla Games chlubí podobou své nadcházející akce Horizon: Zero Dawn. Ta na PS4 a PS4 Pro dorazí o Evropy 1. března a tehdy se pokusí uchvátit nejen pokročilou grafickou stránkou, ale také hratelností i zábavou.

Dnes však můžeme posoudit jen to první, a to za pomocí nových statických obrázků pocházejících jak přímo ze hry, tak i z jejích enginem poháněných příběhových předělů. V pořádném rozlišení (4K) si tedy můžete prohlédnout, na co již brzy budete moci narazit – aktualizovaná galerie přináší pohled na některé ze známých robotických bestií, honosná sídla vybraných kmenů hry i zcela odlišné podnebné pásy. Hlavní hrdinka Aloy se tedy kupříkladu podívá do pouští, do pralesů i na zasněžené vrcholky hor.

Všechno to přitom vypadá neskutečně parádně a můžeme nyní jen odhadovat, jak bude hra vypadat v samotném běhu a především na základní verzi PS4. Přeci jen, rozlišení zde přiložených obrázků napovídá tomu, že tyto pocházejí z verze hry určené na PS4 Pro. Ovšem ani na této konzoli hra pravděpodobně nebude plnohodnotné 4K umět. O výhodách a specifikách hry na PS4 Pro vám ale již více napoví předchozí aktualita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama