Sledujte záběry z hraní DLC pro Dark Souls III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z hraní DLC pro Dark Souls III

Sledujte záběry z hraní DLC pro Dark Souls III

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 2. 2017 16:06 4
Reklama

Přestože srdce milovníků akčních RPG na platformě PlayStation 4 momentálně plně zaměstnává samurajská řežba Nioh, zapomínat nesmíme ani na Dark Souls III, které se příští měsíc dočkají druhého a finálního rozšíření s názvem Ringed City. To by mělo doplnit podstatné mezery v mytologii a vyslat hráče na cestu na samotný a doslovný konec světa.

Aby nás vývojáři dopředu pořádně namlsali, vydali nyní téměř čtyřminutové video se záběry z hratelnosti. Upřímně, po jeho zhlédnutí jsem trochu litoval, že jsem si některé překvapivé prvky nechal trochu zbytečně prozradit, jako představení nového prostředí a nepřátel však funguje dokonale. Přistupujte k němu ovšem jen na vlastní nebezpečí, pokud se rádi necháváte nachytat různými nečekanými pastmi.

DLC s názvem Ringed City nás vezme do lokace s názvem Dreg Heap, která svou podobou výrazně připomíná Kiln of the First Flame z konce základní hry. Na tomto místě se spolu protínají myriády civilizací, které vzešly a zas padly v neobvyklé a propletené časové linii místního světa. Video nám ale ukáže i titulní Prstencové město a jeho drsné obyvatele.

Obsah DLC bude poměrně standardní, dočkáme se nových zbraní, zbrojí, nepřátel, kouzel a bossů. PVP režim Hollow Arena pak obdrží nové mapy. Nová oblast je určena hráčům, kteří již úspěšně prošli lokaci Lothric Castle. Tak trochu nám dělá vrásky cena, která je nastavena na zhruba 400 korun, velkou porci obsahu ve stylu The Old Hunters pro Bloodborne tedy spíše neočekáváme, snad se ovšem nedostaví zklamání, jako tomu bylo v případě prvního rozšíření Ashes of Ariandel. Doufejme, že Hidetaka Mijazaki celou sérii ukončí s pompou, která jí náleží. The Ringed City vychází 28. března na PC, PS4 a Xbox One. V plánuje je také vydání Dark Souls III: The Fire Fades Edition, která přinese základní hru a obě DLC v jednom balení. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama