Videa z Horizon představují dvě bestie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Videa z Horizon představují dvě bestie

Videa z Horizon představují dvě bestie

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 2. 2017 11:35
Reklama

Dvojice nových videí z akce Horizon: Zero Dawn představuje dvě z robotických potvor hry. Těmi vybranými jsou Thunderjaw a Snapmaw a tito dva kovoví obři dávají hlavní hrdince hry pořádně zabrat.

Thunderjaw je z trailerů známý bojový obr, který se vyskytuje zejména v otevřených prostorách hry. Thunderjaw si neláme hlavu nad kraválem a jeho hlavní devizou je obrovská síla podtržená kulomety a laserem v tlamě. Překvapit vás nadále může svým mocným dupáním či máchnutím ocasu. Přiložené záběry nadále odhalují schopnost radarového průzkumu prostředí a díky tomu se před tímto drobkem budete moci jen těžko ukrývat. Mezi jeho slabiny pak patří prakticky to samé, co u nám známých savců – mířit na srdce či na mozek se zkrátka vyplatí.

Druhý představený velikán se jmenuje Snapmaw, což je krokodýla připomínající mazel obývající vody herního světa. Co se útoku týče, tak se můžete těšit na mrazivý dech, klapající čelisti a na snad poněkud překvapivou schopnost dramatického výskoku. A pro úplnost ještě dodáme, že i u tohoto tvora si mimo jiné můžete povšimnout i cifrou vyjádřené úrovně náročnosti, což už něco napovídá o přítomnosti RPG prvků.

Brzy bychom se měli dočkat také ukázek na obřího Behemotha a na létající potvoru jménem Stormbird. Do kůže Aloy se každopádně budete moci na PS4 a na PS4 Pro vydat již 1. března a hru či reklamní předměty s ní spojené si můžete předobjednat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama