Nier: Automata řeší smrt kreativně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nier: Automata řeší smrt kreativně

Nier: Automata řeší smrt kreativně

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 2. 2017 09:28 7
Reklama

Majitelé PlayStation 4 se vztahem k sebemrskačství a akčním řežbám na ostří meče se sice nyní zřejmě potýkají s Nioh, měli by si ale pospíšit. Blíží se totiž březen a s ním také vydání Nier: Automata od PlatinumGames. Tahle hra sice zřejmě nebude až tak tuhá, akce v ní ale bude přesto až dost. A pokud přeci jen zemřete, mají autoři v rukávu docela zajímavý systém oživení.

Na PlayStation Blogu se objevilo nové video, obsahující celých 25 minut záběrů ze samotného hraní. Kromě toho, že se můžete hodnou chvíli kochat tím, jak hlavní hrdinka 2B porcuje nepřátele, zatímco se jí hráč nemrava dívá pod skutečně krátkou sukni, dozvěděli jsme se i něco o tom, jak bude hra smrt a následné oživení. A s ohledem na to, že je hlavní hrdinka android, dává vysvětlení smysl i bez implementace všelijakých esoterických nesmyslů o reinkarnaci.

Pokud hrdinka zemře (nebo spíše pokud se rozbije), je její paměť a ostatní data nahrána do nového umělého těla a vrací se zpět do víru boje. Pokud se úspěšně dostanete na místo své předchozí smrti, narazíte zde svou bezvládnou minulou tělesnou schránku. V tu chvíli dostane hráč dvě možnosti, jak s ní naložit. Buďto jej recyklujete a získáte bonus, nebo se jej můžete pokusit opravit.

S opravou je to ale komplikovanější. Pokud proběhne úspěšně, můžete staré tělo opětovně aktivovat a na nějaký čas vám bude pomáhat v boji. Jestliže se ale během oprav něco zvrtne, může se také obrátit proti vám. A když pak své nepřátelské staré já porazíte, dostanete poměrně zásadní bonus za svou snahu.

 Video vám také ukáže mnoho záběrů z akčních soubojů, několik rozličných prostředí, a dokonce i jízdu na losovi. Nier: Automata vychází 10. března na PlayStation 4, v budoucnu by se hra měla objevit i na PC. Objednat si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama