Remaster Crashe vypadá uspokojivě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Crashe vypadá uspokojivě

Remaster Crashe vypadá uspokojivě

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 2. 2017 16:51 9
Reklama

V Sony zřejmě uznali, že už bylo načase potěšit fanoušky Crashe Bandicoota a nabídnout jim další obrázky z chystaného remasteru Crash Bandicoot N.Sane Trilogy.

Hra bude plně podporovat rozlišení 4K, nabídne nové checkpointy, přepracovaný save/load systém a na nových obrázcích si můžete prohlédnout, jak se všechno krásně zhmotní do podoby jedné velké nostalgické vzpomínky.

Nové obrázky pochází ze druhého dílu s podtitulem Cortex Strikes Back, a i přes to, že patrně nejde o přímé screenshoty, musíme uznat, že vývojáři ze studia Vicarious Visions dělají dobrou práci.

Hra sice z povahy toho, jak vzniká remaster, nemůže vypadat jako remake Ratchet & Clank, ale i tak je znát obrovský posun kupředu. V kombinaci s tím, jak fanoušci Crashe milují, je přepracovaná grafika v podstatě bonusem, takže neexistuje jakékoliv místo pro stížnosti.

Zvlášť, když skutečně nepůjde pouze o grafické vylepšení, ale vývojáři sáhnou i do kódu a upraví řadu prvků včetně audia. Právě ozvučení hry by mělo vedle grafiky projít tím nejvýraznějším vylepšením a přímět hráče vzpomínat o to usilovněji. Navíc i za přítomnosti původních herců, kteří se budou příprav remasterů účastnit. První, kdo oficiálně potvrdil spolupráci, je Debi Derryberry, která propůjčil hlas Coco.

Snad tenhle malý kamínek rozpohybuje i snahu Sony, uvést úplně novou hru z této série, a pokračovat v odkazu, na který se pro všechny ty Unchartedy a Last of Usy skoro zapomnělo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama