Injustice 2 si zahrajete i na mobilu či tabletu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Injustice 2 si zahrajete i na mobilu či tabletu

Injustice 2 si zahrajete i na mobilu či tabletu

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 2. 2017 11:10 1
Reklama

Injustice 2 je vedle sedmého Tekkena jedním z horkých favoritů na letošního krále v žánru bojovek. Můžeme se sice dohadovat, zda to náhodou není absolutním nedostatkem konkurence v tomto herním odvětví, faktem ale je, že osobní zkušenost z prezentace na loňském Gamescomu mě utvrdila v přesvědčení, že NetherRealm Studios prostě umí a přesně ví, na co fanoušci drsných soubojů komiksových hrdinů slyší.

Pokud navíc nebudete mít soubojů dost doma na kanapíčku, můžete si Injustice 2 vzít i s sebou na cesty. A nepotřebujete na to ani handheld. Kreativní šéf NetherRealm Studios Ed Boon, spoluautor veleslavného Mortal Kombatu, totiž nyní na Twitteru potvrdil, že i Injustice 2 dostane svou mobilní verzi.

Už předchozí díl s podtitulem Gods Among Us se mohl pyšnit doplňkovou aplikací pro iOS a Androind, v níž jste mohli bojovat za pomoci zjednodušeného dotykového ovládání. Podle serveru TouchArcade je aplikace již nyní dostupná na Filipínách v testovací verzi. Ovládací prvky doznaly od prvního dílu údajně doznaly znatelného zlepšení a lze očekávat, že do plného spuštění dojde k dalším úpravám. Pokud vás zajímá, jak se taková bojovka na mobilu hraje, určitě se podívejte na přiložená videa.

Kolem Injustice 2 se ale točí i další zprávy. V uplynulých dnech došlo k odhalení řady nových bojovníků, jako je mrštná blondýna s pronikavým hlasem, která vystupuje pod přezdívkou Black Canary, nebo Swamp Thing alias Bažináč, v mainstreamu ne tak úplně známý hrdina, který je ale svěžím přírůstkem do už tak bohatého žebříčku hrdinů. Pokud máte rádi holky v sexy hrdinských kostýmech, určitě by vám neměl ujít trailer, který se právě na tento aspekt hry zaměřuje. V hlavních rolích uvidíte Poison Ivy, Cheetah, Catwoman a výše zmiňovanou Black Canary. Injustice 2 vychází 16. května na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama