Známe datum vydání remasteru Crashe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání remasteru Crashe

Známe datum vydání remasteru Crashe

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 2. 2017 08:36 4
Reklama

Na návrat Crashe Bandicoota čekali fanoušci opravdu dlouho. Poslední hra, nesoucí jeho jméno, vyšla v roce 2010, a to se přitom jednalo jen o další z dlouhé řady mobilních titulů. S největší láskou drtivá většina hráčů vzpomíná na původní trilogii z dílen týmu Naughty Dog, která vznikla pro první PlayStation. A právě tato trojice her se letos vrátí v remasterované podobě pod názvem Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Tohle už ale víme od loňské E3, novinkou je přesné datum vydání.

Na PlayStation Blogu se o chystané kompilaci rozpovídal prakticky celý tým Vicarious Visions, který se pod hlavičkou společnosti Activision o Crashe stará. Tu nejpalčivější otázku odpálila hned na samém začátku producentka hry Kara Massie – N. Sane Trilogy vyjde 30. června letošního roku. Tomu říkáme příjemný start letních prázdnin.

Určitě vás ale zajímají i změny a novinky, které remaster přinese. Výtvarný šéf Dustin King uvádí, že implementace real-time osvětlení, HD textur a dalších moderních technologií může způsobit to, že se někdy nové verze úrovní budou od originálu na první pohled lišit. Vývojáři ale pracují na tom, aby levely nejen působily stejně jako ty původní, ale aby hlavně byly zábavné, barevné a dobře korespondovaly s rychlou a plynulou hratelností.

Remasterovaná trilogie také dostane remasterovaný soundtrack. Justin Joyner ze zvukového oddělení vysvětluje, že původní skladby byly zkomponovány úžasným způsobem a skvěle využívaly možnosti PlayStation 1. Na aktuální generaci jsou však vývojáři nyní schopni dosáhnout mnohem lepší zvukové kvality a věrnosti. I zvuk má podle nich stát na rovni grafickým vylepšením.

Šéf vývoje Dan Tanguay pak na otázku, zda se jedná o remaster či remake, uvádí, že projekt vnímají jako AAA remaster. Věnují mu prý stejné množství lásky a pozornosti, jako je tomu u jiných AAA titulů. Podoba úrovní by měla být co nejbližší originálu, zároveň ale do her přibude několik nových prvků, které si hráči podle vývojářů určitě zamilují. Oznámení data vydání doprovodil i nový trailer, na který se můžete podívat pod článkem. Těšíte se na nostalgické vzpomínání?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama