Dirt Rally už si zajedete ve VR i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dirt Rally už si zajedete ve VR i na PS4

Dirt Rally už si zajedete ve VR i na PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 2. 2017 10:49 2
Reklama

V nabídce PlayStation Storu už najdete VR update pro výbornou závodní hru Dirt Rally. Toto placené rozšíření, o kterém jsme psali už v polovině ledna, je k dispozici samostatně i v bundlu s plnou hrou, pokud ji zatím nemáte.

Dirt Rally jako takové se v PS Storu momentálně prodává za 1199 korun. Bundle s VR updatem pak stojí 1499 korun. Jestliže ale základní hru máte, zaplatíte za VR add-on 359 korun. I když by se někomu mohlo zdát, že vývojáři zkasírují zákazníky znovu a měli by rozšíření nabídnout zdarma, kvalita updatu má tyto obavy rozptýlit. Ostatně vedle některých free VR DLC pro starší hry se objevily i tituly jako Driveclub VR, který nabídl jen slevu pro držitele season passu k původní hře.

VR upgrade vyšel včera a slibuje plnou podporu PlayStation VR napříč celou hrou a všemi módy. Užijete si takto klasické rally, rallycross i závody do vrchu. Update navíc obsahuje nový kooperativní mód pro dva hráče nazvaný Co-Driver. Váš spolujezdec se změní v navigátora, který vám bude s pomocí klasické obrazovky a svého ovladače radit během závodu. Jako ve skutečnosti bude klíčové načasování a přesnost. Hra se tak ještě víc přiblíží realitě.

Určitě se shodneme na tom, že pro tyto hry je VR podpora jako stvořená. Ostatně na PC se může Dirt Rally pochlubit plnou podporou pro Oculus Rift už delší dobu. V tomto konkrétním případě se ale navíc zatím zdá, že by verze pro PS VR snad ani nemusela utrpět přílišný rušivý vizuální downgrade. Ne že by tedy vypadala úplně stejně, to je jasné. Ale působí přesvědčivěji než zmíněný Driveclub. Ostatně posoudit to už můžete sami z nového traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama