Resogun se zdarma naučil 4K a HDR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resogun se zdarma naučil 4K a HDR

Resogun se zdarma naučil 4K a HDR

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 2. 2017 12:38
Reklama

Tyto pixely a vybuchující částice ještě nikdy nebyly ostřejší – jestliže se vám na polici pod televizí vyjímá mocnější PlayStation 4 Pro, nad ním nějaký moderní 4K panel a ve sbírce launchový titul Resogun, tak toto trio vám určitě doporučujeme oživit. Naplnily se totiž dřívější sliby a hra dostala slibovaný patch přinášející podporu silnějšího hardwaru.

Příchod aktualizae oznámil Twitter účet PlayStation Europe a ten také slíbil, že hra obdržela kromě podpory 4K a HDR (což je technologie dostupná i na klasické PS4) povšechně detailnější grafickou stránku. Na druhou stranu ale není úplně jasné, zda tímto krokem Resogun podporuje plnohodnotné 4K rozlišení, anebo zda se nejedná pouze o jinde viděný upscaling.

Podobnou podporu následně budeme moci očekávat i u dalšího titulu vývojářů ze studia Housemarque – po povedeném a podobně svižném kooperativním Alienation se tvůrci navrátí k akci jménem Nex Machina. Ta již na první pohled zaujme nejen podobně ujetou a efektní grafickou stránkou, ale především hutným elektronickým soundtrackem. Připomenout si tento titul můžete v předešlé aktualitě, a to včetně prvních záběrů přímo z hraní. Hra přitom míří opět exkluzivně pouze na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama