Už můžete stahovat betu Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Už můžete stahovat betu Wildlands

Už můžete stahovat betu Wildlands

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 2. 2017 10:21 8
Reklama

Jestli si brousíte zuby na otevřený betatest Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands od Ubisoftu, rozhodně nemusíte čekat až do 23. února. Preload už je k dispozici.

Samotná beta poběží od 23. do 27. února, ale stáhnout si ji můžete už nyní. Má velikost 22 až 25 GB v závislosti na zvolené platformě. Pokud už jste se účastnili nedávného uzavřeného testu, můžete původní verzi updatovat.

Jak už jsme psali dříve, k dispozici budou tentokrát hned dva regiony namísto jednoho. Navíc si účastí v betě můžete zajistit i nějakou odměnu do plné verze. Open beta obsahuje vše, co obsahovala ta uzavřená. Novinkou bude zejména další provincie nazvaná Montuyoc. Podle vývojářů se vyznačuje těžce opevněnými pevnostmi, kde drogový kartel Santa Blanca cvičí své nejdrsnější muže.

Z nedávného videa vyplynulo, že na rozdíl od prvního regionu bude ten nový nejen svým jezerem vynikat mnohem otevřenějším a méně členitým terénem. Kdo se zapojí do bety (je jedno zda otevřené, či uzavřené) a následně do 31. března zakoupí plnou hru, může se těšit na speciální odměnu nazvanou Unidad Conspiracy. Ta obsahuje tři exkluzivní mise, které se zaměřují na konflikt mezi Unidadem a kartelem Santa Blanca.

Beta bude k dispozici na PC, PS4 i Xboxu One. Plná hra vychází už 7. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama